"Kamp sonrası çıkışa geçeceğiz"

Süper Lig'de zor günler geçiren Mersin İdman Yurdu milli maç arasını Antalya'da kampla çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp başkanı Ali Kahramanlı yaptığı açıklamada, her maçın hayati değer taşıdığını belirtirken kamp sonrası daha iyi futbol sergileyeceklerini söyledi.

NTV Spor 22 Mart 2013 - 08:46

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, takımın Antalya'daki kampın ardından daha iyi mücadele eder hale geleceğini bildirdi.

Kahramanlı yaptığı açıklamada, hafta başında Antalya'da kampa giren takımın, milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmeye çalıştığını söyledi.

Bu kapsamda teknik direktör Hakan Kutlu'nun futbolcularla birebir görüşmeler yaptığı anlatan Kahramanlı, ''Hocamız hem futbolcuları ligde kalmamızın aslında çok da zor olmadığını anlatıp motive ediyor, hem de önümüzdeki hafta yapılacak Beşiktaş maçına hazırlıyor. Önümüzdeki Çarşamba günü, kafilemiz Mersin'de olacak ve hazırlıklarını burada sürdürecek'' dedi.

Bundan sonra çıkacakları her maçın kendileri için hayati önem taşıdığını ifade eden Kahramanlı, şöyle devam etti:

''Beşiktaş karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyoruz. Antalya'daki hazırlık çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürüyoruz. İnanıyorum ki, takım Antalya'daki kampın ardından daha iyi mücadele eder hale gelecek. Beşiktaş ve Galatasaray maçının ardından, artık genellikle düşme potasına yakın kulüplerle maç yapacağız. Bu maçlardan galip ayrılırsak ligde kalmamız mümkün. Bunun için takımdaki herkes üzerine düşeni layıkıyla yapacak.''

Mersin'in hem şehir hem de kulüp olarak, Spor Toto Süper Ligi hak eden önemli takımlardan biri olduğunu dile getiren Kahramanlı, yapılan revizyonla takımdaki uyumun da daha üst seviyelere çıkacağını söyledi.

GOSSO'NUN FEDAKARLIĞI
Kahramanlı, takımla yolları ayrılan Gosso ile dün son kez toplantı yaptıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu:

''Gosso dün bize gelip, 'Başkanım sakatlıklar nedeniyle takıma faydalı olamadım. Alacağıma dair 2 senedim var. Bunları tahsil etmek istemiyorum ve 4 haftaya kadar toparlanıp son haftalarda takıma faydalı olmak istiyorum' dedi. Biz de Gosso'nun bu fedakarlığı karşısında yollarımızı ayırmamaya karar verdik. Yani Gosso bizim formamız altında olmaya devam edecek. Ümit ediyorum ki, 4 haftadan sonra Gosso, geride kalan haftalarda sunamadığı katkıyı, sahaya son haftalarda yansıtacaktır.''