Kartal Devler Ligi'ne göz kırpıyor!

Derbi haftasının kazananı Beşiktaş oldu. Siyah Beyazlılar, Başakşehir'i 2-1'le geçti, Galatasaray ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi. Kartal, son 6 maçını da kazanırsa Şampiyonlar Ligi'ni garantileyecek.

NTV Spor 16 Nisan 2019 - 07:21

Beşiktaş, ligdeki son 4 maçını da kazandı, derbi beraberliğinin ardından Şampiyonlar Ligi umutları arttı. Siyah Beyazlılar, 2. Galatasaray ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi.

Beşiktaş, 29 ve 30. haftalarda DG Sivasspor ile MKE Ankaragücü'yle karşılaşacak. Siyah Beyazlılar, bu maçları kayıpsız atlattığı takdirde; 31. haftada kritik bir maça çıkacak. Şenol Güneş'in öğrencileri, şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ile TT Stadı'nda kozlarını paylaşacak. İlk maçta rakibini 1-0 yenen Beşiktaş, sahadan 3 puanla ayrıldığı takdirde ikinci sıraya yükselecek. Son üç haftada Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor ve Kasımpaşa ile karşılaşacak Beşiktaş, bu maçları da kazanırsa, Galatasaray'ın alacağı sonuçlara bakmadan ligi en azından 2. bitirecek.

Beşiktaş ile lider Başakşehir arasında ise 8 puan fark bulunuyor. Rakibini 2. yarıdaki maçta 2-1 yenen Beşiktaş, lik maçta rakibine 1-0'la boyun eğmişti.

BEŞİKTAŞ'IN KALAN MAÇLARI
Demir Grup Sivasspor - Beşiktaş
Beşiktaş - MKE Ankaragücü
Galatasaray - Beşiktaş
Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor
Trabzonspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Kasımpaşa

GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI
Galatasaray - İstikbal Mobilya Kayserispor
Atiker Konyaspor - Galatasaray
Galatasaray - Beşiktaş
Çaykur Rizespor - Galatasaray
Galatasaray - Medipol Başakşehir
Demir Grup Sivasspor - Galatasaray

BAŞAKŞEHİR'İN KALAN MAÇLARI
Medipol Başakşehir - Çaykur Rizespor
Medipol Başakşehir - Göztepe
Demir Grup Sivasspor - Medipol Başakşehir
Medipol Başakşehir - MKE Ankaragücü
Galatasaray - Medipol Başakşehir
Medipol Başakşehir - Aytemiz Alanyaspor