Kartal'ın 11'i netleşmeye başladı!

Fenerbahçe'de Başakşehir maçının kadrosu netleşiyor. Sakat olan oyuncuların yerine alternatifler belirlendi.

NTV Spor 01 Ocak 2015 - 18:57

Sarı lacivertliler Spor Toto Süper Lig'in 16.haftasında Kadıköy'de İstanbul Başakşehir'i konuk edecek. Ligde son 4 maçını kazanan Fenerbahçe'de amaç devre arasına moralli girmek.

Ancak takımda dört önemli sakatlık var. Bruno Alves, Emmanuel Emenike, Raul Meireles ve Pierre Webo'nun sakatlıkları bulunuyor. Alves ve Webo bu maçta oynayamayacak isimler. Son haftaların formda ismi Alves'in görevini Bekir İrtegün üstlenecek.

Emenike'nin durumu maç saatinde tekrar kontrol edilecek. Takımla çalışmalarda kendini deneyen Nijeryalı oyuncunun oynama ihtimali yine de düşük. Webo ve Emenike'nin yokluğunda hücum hattı geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine Alper Potuk, Moussa Sow ve Dirk Kuyt'tan oluşacak.

Sakatlığı soru işareti olan isimse Raul Meireles. Portekizli oyuncunun da son durumu maç gününde belli olacak. Tecrübeli oyuncu kendini iyi hissederse ilk 11'de yer alacak. Ancak oyuncunun durumu risk bulundurursa Diego'ya forma şansı doğacak.

Öte yandan sakatlıkları bulunan Bruno Alves ve Pierre Webo teknik heyetten izin alarak ülkelerine gittiler.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda sarı-lacivertli futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Antrenman, dar alanda yapılan 4 minyatür kaleli maç ve çift kale maçla tamamlandı.

Fenerbahçe'nin idmanını kulüp asbaşkanlarından İlhan Ekşioğlu da izledi.

Sarı-lacivertli takım, İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarını yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak.