Kasımpaşa: Çok ayıp

Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Kasımpaşa, sahasında Fenerbahçe'ye uzatmada yediği golle 2-1 yenildi. Kasımpaşa, maç sonrası hatalı kararlara tepki gösterdi.

NTV Spor 28 Şubat 2022 - 20:35

'yi konuk eden , 90+1. dakikada Macar savunma oyuncusu Attila Szalai'nin golüyle sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Ev sahibi ekipte oyuncular, Szalai'nin golü öncesi faul olduğu gerekçesiyle hakem Mete Kalkavan'a tepki gösterdi. Ancak Kalkavan'ın kararı değişmedi. 

Maç sonrası Kasımpaşalı Eren Elmalı tepki gösterirken; "Bireysel olarak iyi olabiliriz ama , takım oyunu. Hakem, VAR'a da gitti gol verdi. Kötü bir mağlubiyet oldu bizim. Fenerbahçeli oyuncular bile faul bekledi. 'Bakacağım' dedi hakem ama golü verdi. Şoktayız" dedi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü  da hakem kararlarıyla aynı fikirde olmadığını beyan etti ve ""Hep bizim aleyhimize oluyor. Bizim gücümüz var, oyun gücümüz var. Fenerbahçe, bizi yenebilir. Biz de Fenerbahçe'yi yenebiliriz. Bu gücümüz var ama hakemler sonucu belirliyorsa, o zaman bize gerek yok" açıklamasını yaptı. 

KASIMPAŞA'DAN TEPKİ

Maç sonrası Kasımpaşa'dan hakem kararlarıyla ilgili tepki içeren açıklama geldi. "Bu kaçıncı hafta? Hep aynı senaryo" ifadeleri kullanılan açıklamada, "Şaşırdık mı? Şaşırmadık. Ama bilin ki; ÇOK AYIP!" denildi.