Kazım Yılmaz kritik maç için ne dedi?

Hafta sonu sahasında çok önemli bir Sivasspor maçı oynayacak olan Samsunspor'da başkan Kazım Yılmaz konuştu. İşte Yılmaz'ın açıklamaları...

NTV Spor 04 Nisan 2012 - 12:48

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Sivasspor ile karşılaşacak Samsunspor'un kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz, tarihinde birçok zorluğun üstesinden gelen takımlarının, Cumartesi günü de bir mucizeyi gerçekleştireceğine inandıklarını bildirdi.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, ligin 34. haftasında Sivasspor ile oynayacakları maçta, ligde var olma mücadelesi vereceklerini belirtti.

Cumartesi günü 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın biletlerini kısa sürede tüketen Samsunspor taraftarına teşekkür eden Yılmaz, "Tarihinde birçok zorluğun üstesinden gelen ve adını altın harflerle yazdırmayı başaran Samsunspor'un, Cumartesi günü de bir mucizeyi gerçekleştireceğine inanıyoruz. Sivasspor ile oynayacağımız maç devam ederken bir kulağımız da aynı saatte oynanacak Fenerbahçe-Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında olacak. Kulüp yönetimi olarak bizler, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarımızla her zamankinden daha çok tek yürek halinde kenetlenmiş durumdayız. Hiç kuşkusuz taraftarlarımız, takımını ateşleme konusunda çok önemli bir paya sahip. Bu maçta da büyük Samsunspor taraftarı, takımımızın itici gücü, sahadaki 12. adamı olacak" diye konuştu.

Yılmaz, taraftarın bu bilinçle hareket edip, centilmenlik kuralları içinde takımlarını destekleyeceğini vurgulayarak, "Takımımızı bu maçta yalnız bırakmayacaklarını, daha ilk günden biletlerin tamamını tüketerek gösteren taraftarlarımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sonuç ne olursa olsun, Samsunspor arması peşinde koşmaya devam edeceğimizin de bilinmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.