"KENDİMİ DE, OYUNCULARIMI DA YEDİRMEM"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ukrayna maçı öncesi basında çıkan haberlere tepki gösterdi: "Rakiplerle ilgili analiz yapmak varken, gündemimiz farklı. Benimle ilgili basında yapılan, servis edilen kasıtlı haberler var. Ancak kendimi de, kadroya alınan veya alınmayan oyuncularımı da yedirmem."

NTV Spor 05 Ekim 2016 - 18:39
Haber Oluşturma: 05.10.2016 - 18:39 1.Güncelleme: 05.10.2016 - 23:05

Dünya Kupası finalleri öncesi kendilerini iki önemli karşılaşma beklediğğini söyleyen Fatih Terim, "Ukrayna ve izlanda maçları için teknik ve taktik anlamda iyi hazırlandık. Oyuncularımıza Hırvatistan maçından sonraki ilk buluşmamızda iki takımı iyi anlattık, analiz ettik. Eğer bu çalışmalarımızı bu teorik ve pratik uygulamalarımızı sahaya yansıtabilirsek, ümit ediyorum ki; düşündüğümüz programladığımız şekilde yolumuza devam ederiz. Hepimiz ümit içerisindeyiz." dedi.  

Ben şahsi olmadığını dile getirmişken, bedelini ödemeyi göze almış hatta milli menfaatleri kendi dünya duruşunun ve karakterinin önüne koyup, aklı selimden uzak yorum ve ithamlarla, suni yıpratma çabası içinde olanlara, kendimi de kadroya aldığım veya almadığım oyuncularımı da yedirmem.