Mersin İdmanyurdu'nda tur sevinci

Mersin İdmanyurdu'nda, Ziraat Türkiye Kupası'nda tur atlamanın sevinci yaşanıyor.

NTV Spor 23 Eylül 2010 - 11:51

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, gerek ligde gerekse kupada emin adımlarla yollarına devam ettiklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası maçını unutup, yeniden lige döndüklerini belirten Kahramanlı, ''Kupada tur atlamanın sevincini yaşıyoruz. Şimdi, deplasmanda oynayacağımız Karşıyaka maçına hazırlanıyoruz. İzmir deplasmanından 3 puanla ayrılarak, yükselişimizi sürdürmek istiyoruz'' dedi.

Ligdeki her takımın orantılı güce sahip olduğunu ifade eden Kahramanlı, ''Artık ligde kolay takım, kolay maç yok. Her maça galibiyet havasında hazırlanmaya devam ediyoruz. Bu nedenle Karşıyaka maçı hazırlıkları oldukça iyi gidiyor. Zaten takımın moral ve motivasyonu oldukça iyi. Bu hafta İzmir'den 3 puanla dönüp, liderlik için yer edineceğiz. Bu başarı için dün olduğu gibi bugün de kentimizdeki tüm dinamiklerin desteğini bekliyoruz'' diye konuştu.

Teknik direktör Yüksel Yeşilova da Diyarbakırspor maçının ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Torbalıspor ile karşılaştıklarını ve ardından da Karşıyaka maçına çıkacaklarını ifade ederek, ''Bir haftada 3 maç oynayacak olsak da Karşıyaka'yı yenerek yükselişimizi sürdürmek istiyoruz'' dedi.