Mourinho forvet arayışında!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun yaz döneminde önceliği forvet transferi. Portekizli menajer, kadrolarına bitirici bir forvet oyuncusu katmalarının, gelecek sezon için kilit öneme sahip olduğunu dile getirdi.

NTV Spor 06 Mayıs 2014 - 11:20

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, gelecek sezon kadrosunda rakibin kilidini açacak bir forvet oyuncusu görmek istiyor.

Bu sezon kapanan takımlara karşı çok zorlandıklarını hatırlatan Mourinho, yaz döneminde önceliklerinin bitirici bir forvet oyuncusu transfer etmek olacağını söyledi.

Bu tür bir forvetin, takımın gelişimine büyük katkı sağlayacağını dile getiren Portekizli menajer; "Elimizde iyi forvetler var. Ancak kapanan rakiplere karşı kapıyı açabilecek tarzda bir oyuncumuz yok. Bize karşı sürekli savunmayı düşünen rakiplere karşı, kısa alanda etkili, bitirici bir forveti kadromuza katmalıyız. Böyle bir oyuncunun, takımımızı yeni bir seviyeye çıkaracağını düşünüyorum" dedi.

Chelsea'nin adı son dönemde sürekli Atletico Madridli Diego Costa ile anılıyor. Paris Saint-Germain'den ayrılmayı düşünen Cavani ve ağır bir sakatlık geçiren Monaco'lu Falcao'nun da, mavilerin transfer listesinde bulunduğu sanılıyor.