Neville'den ManU'ya yaylım ateşi!

Eski Manchester Unitedlı Phil Neville, 5-3'lük Leicester City yenilgisi sonrası kulübün transfer politikasına ağır eleştiriler getirdi. Neville, United'ın yeniden şampiyon olabilmesi için 100 milyon sterlin daha harcama yapması gerektiğini savundu.

NTV Spor 23 Eylül 2014 - 09:26

Manchester United, Leicester City deplasmanında şok bir yenilgi aldı.

2. yarıda 3-1 öne geçen Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig'e bu sezon yükselen rakibine 5-3 yenilmekten kurtulamadı. Bu sonucun ardından United'ı eleştirenler arasına kulübün eski oyuncularından Phil Neville de katıldı.

Neville, United'ın son derece dengesiz bir kadrosunun bulunduğunu düşünüyor. Robin van Persie, Rooney, Falcao, Di Maria, Mata gibi forvet oyuncuları bulunan takımın savunmada liderlik rolü üstlenecek herhangi bir oyuncunun olmadığını vurgulayan Neville, "Leicester maçı bir kez daha forvetiniz ne kadar güçlü olursa olsun,savunmanız zayıfsa istediğiniz sonucu alamayacağınızı gösterdi. United'ın kadrosu çok dengesiz. Yönetimin transfer için 150 milyon euro harcadığını biliyorum. Ancak şampiyonluk için en az 100 milyon sterlin daha harcanması gerekiyor" dedi.

United'ın acilen savunmaya liderlik yapabilecek deneyimli bir oyuncu bulması gerektiğini dile getiren Neville, biri savunmaya dönük olmak üzere 2 orta saha oyuncusuna da ihtiyaç olduğunun altını çizdi.