"Olumlu bir intiba bırakmak istiyoruz"

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Spor Toto Süper Lig’de yarın Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesinde NTV Spor’un sorularını yanıtladı. Çapa, Beşiktaş karşısında iyi oyunla taraftarları üzerinde olumlu bir intiba bırakmak istediklerini söyledi.

NTV Spor 25 Ağustos 2013 - 12:49

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Spor Toto Süper Lig'de yarın Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesinde NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Beşiktaş'ın kalitesini ve hedeflerini bildiklerini belirten Çapa, ligi kaliteli olan takımın kazandığını; ancak maçları daha çok isteyen ve arzulayan takımın kazanacağını söyledi. Başarılı teknik adam, bu maçta taraftarları üzerinde olumlu bir intiba bırakmak istediklerini ifade etti.

Beşiktaş maçını değerlendiren Çapa, "Bu tür karşılaşmalarda isme bakarak sahaya çıkarsanız sıkıntı yaşarsınız. Tabii ki Beşiktaş kapistesini, hedeflerini çok iyi biliyoruz. Bir tarafta şampiyonluğa oynayan, diğer tarafta ilk 10 içinde olmak isteyen bir takım var. Ligi belki kalitesi iyi olan takım kazanır, ama maçı o gün daha çok isteyen takım kazanır. Bunun örneklerini oynanan karşılaşmalarda gördük. Biz ilk defa kendi sahamızda oynayacağız. Beşiktaş ile oynamaktan ziyade ilk defa seyircisimizin önüne çıkacağımız için heyecanlıyız. İnşallah onlara bu maçta iyi bir intiba bırakıp, bundan sonrası için de onları tribünlerde görürüz. Baktığımız zaman yönetimimizin ciddi anlamda maddi ve manevi emekleri var. Biz de bunun karşılığını vermek zorundayız" dedi.