"Özgüvenimiz her zamankinden daha yüksek"

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yeni sezon öncesi bir mesaj yayınladı. Her takımın sahaya, son 2 yılın şampiyonunu yenmek için çıkacağını belirten Aysal, buna rağmen özgüvenlerinin her zamankinden daha yüksek olduğunu vurguladı.

NTV Spor 16 Ağustos 2013 - 09:30

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, "Türkiye'de her takımın son 2 yılın tartışmasız şampiyonunu yenmek için sahaya çıkacağı açık. Avrupa'da ise Türk futbolundaki bir dirilişin temsilcisi olarak görüldüğümüzü biliyoruz. Özgüvenimiz her zamankinden daha yüksek" dedi.

Aysal, kulübün internet sitesinde yer alan yeni sezon mesajında, 22 Haziran'da yapılan olağanüstü genel kurulda yenilenen yönetimlerine desteklerinden dolayı üyelere şükranlarını sundu.

Başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını anlatan Ünal Aysal, "Mücadele ettiğimiz 3 ulusal kulvardan 2 kupayı müzemize kazandırmanın yanı sıra asıl hedefimiz olan Avrupa'da Galatasaray'ın gücünü ve iddiasını yıllar sonra yeniden gösterme fırsatını yakaladık. Vizyon, emek ve Galatasaraylılık ruhunun bir arada olunca nelere kadir olduğunun küçük ama anlamlı bir örneğiydi bu. Şimdi daha zor bir sezon bizi bekliyor. Türkiye'de her takımın son 2 yılın tartışmasız şampiyonunu yenmek için sahaya çıkacağı açık. Avrupa'da ise Türk futbolundaki bir dirilişin temsilcisi olarak görüldüğümüzü biliyoruz. Ama özgüvenimiz her zamankinden daha yüksek" ifadelerini kullandı.

Aysal, sarı-kırmızılı taraftarların verdikleri destekle başarılarında önemli rol oynadığını vurgulayarak, "En kötü günümüzde bile bize verdiği destekle başarımızda büyük bir rol oynayan taraftarımız sergilediği duruşla dünyaya örnek oldu. Bir takımı tutmanın, onu başarıya ulaştırmanın ve yüceltmenin eşsiz bir örneğini sergilediler. Gücümüze güç kattıklarının bilinciyle en küçüğünden en büyüğüne hepsine minnettarız. Galatasaray olarak hedeflerimizi büyüttüğümüz yeni dönemde tüm takımlarımıza sakatsız, cezasız, sevgi ve dostluk dolu bir futbol sezonu dilerim" şeklinde mesaj verdi.