Pektemek'ten Fenerbahçe açıklaması!

Beşiktaş'ın başarılı golcüsü Mustafa Pektemek, Yenikent Asaş Stadı'nın kendileri için Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan daha iyi olacağına inandığını belirtirken, basında çıkan Fenerbahçe'ye gideceği yönündeki haberleri yalanladı.

NTV Spor 13 Ekim 2014 - 12:14

Beşiktaşlı futbolcu Mustafa Pektemek, Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor ile Ankara'daki Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynamalarının kendileri açısından daha iyi olacağını söyledi.

Bağdat Caddesi Kartal Yuvası'nda takım arkadaşı Atiba Hutchinson'la birlikte taraftarlarla bir araya gelen siyah-beyazlı futbolcu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendisinin daha önce Ankara'da birçok maça çıktığını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Yenikent ASAŞ Stadı'nda Sivasspor ile yapacağımız maç Atatürk Olimpiyat Stadı'dan daha iyi olacak. Bu statta birçok maça çıktım. Zemini güzeldi, şimdi daha da güzel. Stadın tribünlerinin de yapıldığını biliyorum. Umarım düşüncelerimiz gerçekleşir ve Sivasspor maçından 3 puan alırız."

FENERBAHÇE İDDİASI
Transferde isminin Fenerbahçe ile anılması ile ilgili soruyu yanıtlayan Mustafa, "Bu konuda bilgim yok. Ben hiçbir şey duymadım. Böyle haberler çıktı. Ben buradayım, tek düşüncem Beşiktaş. Şu an iyi gidiyoruz. Haberlerin neden çıktığını bilmiyorum. Güzel bir hava yakaladık. Bunu bozmaya çalışan insanlar mı var, açıkçası bilmiyorum. Böyle bir şeyin olmadığı da ortada" ifadelerini kullandı.

Ligde bu sezon üç deplasman maçını da kazandıklarını vurgulayan Mustafa Pektemek, "Sivasspor maçını Ankara'da oynayacaksınız. Biraz deplasman gibi mi olacak " sorusuna şu yanıtı verdi:

"Üç deplasman üç galibiyet... Bunun baskısı yok. Böyle bir korkumuz yok. Kendi sahamızda oynarken de rahat mücadele ediyoruz. Maçların sonucu beraberlikle bitti. Lig yeni başladı. Kendi sahamızda taraftarın ne kadar etkili olduğunu biliyoruz. Durum bu şekilde gelişti. Ankara'da iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum."

SAKATLIK DURUMU
Sakatlığı ile ilgili bilgi veren Mustafa Pektemek, ilk kez adalesinden sorun yaşadığını dile getirdi.

Kronik sakat olduğu şeklindeki haberlerin doğru olmadığını vurgulayan siyah-beyazlı oyuncu, "Kendimi iyi hissediyorum. Yaşamış olduğum ilk adale sakatlığı. Bu konuda pek bir şey bilmediğim için doktorun tavsiyelerine uyuyorum. Dizden ve bilekten birçok sakatlık yaşadım. Böyle bir şeyi ilk defa yaşadığım için durumu kestiremiyorum" diye konuştu.

Kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, savunma oyuncularının forvetlere karşı sert oynadığı yönündeki sözü ile ilgili Mustafa, şunları söyledi:

"Bu duruma alışkınım, şikayetçi değilim. Futbolun içinde olan şeyler. Hücum oyuncusu olduğumuz için bu durumlara daha çok maruz kalıyoruz. Kendi defans oyuncumun da çok sert oynamasını isterim. Tabii ki kasti olmasını değil. Balıkesirspor maçında kimse kasti davranışta bulunmadı. Sakatlık yaşadım ama bunu diğer oyunculara bağlayamam."

A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerindeki durumuyla ilgili görüşlerini aktaran Mustafa, "Balıkesirspor maçındaki sakatlığımdan dolayı milli takıma gidemedim. Gruplara kötü başladık. İkinci maçımızda da yenildik. Birçok eksiğimiz vardı. Bugün önemli bir karşılaşmamız var. Üstesinden gelebilecek kadroya sahibiz. Üç puan alacağımıza inanıyorum. Kampı üç puanla bitirip daha iyi günlere gideceğiz" ifadelerini kullandı.

HUTCHINSON İLE BİRLİKTE TARAFTARLARA İMZA DAĞITTI
Mustafa Pektemek, basın mensuplarına yaptığı açıklamanın ardından Kartal Yuvası'na gelen taraftarlara imza dağıttı.

Taraftarın ilgi gösterdiği iki oyuncu, forma ve fotoğrafları imzalayıp görüntü verdi.

Mustafa Pektemek, bu tür organizasyonlarda taraftarlarla buluşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.