"Planlarımızı ligde kalmak üzerine kurduk"

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, kamp öncesi futbolcularla bir araya geldiklerini ve tüm planlarını ligde kalmak üzerine kurduklarını söyledi.

NTV Spor 28 Aralık 2012 - 15:30

Ankaragücülü futbolcular, 4 günlük iznin ardından ikinci yarı hazırlıkları öncesinde Beştepe Tesisleri'nde bir araya geldi.

Geceyi tesislerde geçirecek sarı-lacivertli futbolcular, yarın Antalya'ya hareket edecek ve Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Arcadia Hotel'de kampa girecek. Başkent ekibi, 13 Ocak Pazar günü Ankara'ya dönecek.

Teknik direktör Musta Kaplan, umutlarını hiçbir zaman kaybetmediklerini vurgulayarak, "İkinci yarıdaki  planlarımızı ligde kalmak üzerine kurduk" dedi.

Transfer yasağını aşmaları durumunda takıma 6-7 futbolcu takviyesi yapacaklarını ifade eden Kaplan, Antalya kampına, davet ettikleri gurbetçi ve yabancı oyuncuların da katılacağını söyledi.

Menajerlerin sürekli Ankaragücülü oyuncularla gizli gizli görüştüğünü belirten Süslü, "Menajerler, futbolcularımızın kafasını karaştırdı. Ancak futbolcuların, Atilla başkanın haberi olmadan kimsenin bir yere gidemeyeceğini bilmesi lazım" diye konuştu.

Öte yandan, Beşiktaş'a transfer olan Sinan Kurumuş, tesislere gelerek kulüp başkanı, teknik direktör ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı.