"PSG hak etti"

Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea-Paris Saint Germain karşılaşmasının ardından İngiliz ekibinin menajeri Jose Mourinho, elenmeyi hak ettiklerini dile getirdi. Paris Saint-Germain çalıştırıcısı Laurent Blanc ise; hedeflerinin büyük olduğunu ve çeyrek finale çıkarak önemli bir eşiği geçtiklerini belirtti.

NTV Spor 12 Mart 2015 - 10:29

Chelsea, geçtiğimiz yıl çeyrek finalde deplasman golü kuralıyla elediği Paris Saint-Germain'e bu kez aynı kural sayesinde boyun eğdi ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. 1-1'in rövanşında Paris ekibiyle Stamford Bridge'de karşılaşan mavi-beyazlılar, 2-2 sona eren maç sonunda Devler Ligi'nden elendi. Chelsea Menajeri Jose Mourinho elenmeyi hak ettiklerini dile getirdi.

“2 kornerde savunma yapmayı beceremeyip 2 gol yiyen takım, tur atlamayı hak etmiyor. Bir kişi fazla ve evimizde oynamamıza karşın oyuncularım baskıyı kaldıramadı. Paris Saint-Germain'in işi daha kolaydı. 10 kişi defansif organizasyon kurarak, uzun toplarla oynadılar. Köşe vuruşlarını ve frikikleri kovaladılar. Daha tecrübelilerdi turu hak ettiler.”

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc ise; iki maçta da iyi oynadıklarını ve turu hak ederek geçtiklerini belirtti. Avrupa'nın zirvesine çıkmak istediklerini dile getiren Fransız teknik direktör, Chelsea'yi eleyerek bu hedeflerinde önemli bir eşiği atladıklarını ifade etti.