Quaresma hareket getirdi!

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma takımla antrenmana çıktı.

NTV Spor 23 Temmuz 2015 - 19:19

Beşiktaş'ın yeni transferi Quaresma siyah-beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı. Portekizli oyuncu neşesi ve attığı gollerle dikkat çekti.

Siyah-beyazlılar sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'nın Bad Waltersdorf bölgesinde sürdürüyor. Yeni transfer Quaresma takımla antrenmanlara başladı. Portekizli oyuncu çalışma öncesi 30 yılı aşgın süredir malzemecilik yapan Süreyya Soner ile basın mensuplarına poz verdi.

Avusturya'nın Bad Waltersdorf bölgesinde kamp yapan siyah-beyazlı takım, akşam idmanında taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Hafif koşuyla antrenmana başlayan futbolcular, daha sonra pas çalışması yaptı. Beşiktaş, çalışmanın ikinci bölümünde taktik uygulamalar üzerinde durdu.

Yarım sahada gerçekleştirilen çalışma sırasında teknik direktör Şenol Güneş, sık sık uyarılarda bulundu. Oyuncularından hareketli olmalarını isteyen tecrübeli teknik adam, top kayıplarının ardından baskı kurulmasını istedi.

Siyah-beyazlı takım, idmanın son bölümünde 4 gruba ayrıldı. Bir grup ayak tenisi oynarken, diğer ekipler minyatür kale maç oynadı.

QUARESMA HAREKET GETİRDİ
Beşiktaş'ta yeni transfer Ricardo Quaresma, takıma hareket getirdi.

Kampa katılmasının ardından yoğun temponun içine giren Portekizli oyuncu, akşam çalışması öncesi malzemeci Süreyya Soner ile basın mensuplarına görüntü verdi.

Daha önceki antrenmanlara fazla ilgi göstermeyen siyah-beyazlı taraftarların da Quaresma'nın takıma katılmasının ardından ilgisinin arttığı görüldü.

ANTRENMANA BİSİKLETLE GELDİLER
Beşiktaş'ta futbolcuların bazıları idman sahasına bisikletle geldi.

Siyah-beyazlılarda Dusko Tosic, Kerim Frei, Mustafa Pektemek, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Ersan Gülüm, bisiklet kullanarak sahaya ulaştı.

Diğer futbolcular otobüsü tercih ederken, otelde özel çalışan Quaresma da son olarak takıma katıldı.

Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Andreas Beck ise herkesten önce sahaya gelerek özel çalıştı.

ANTRENMAN SONUNDA MEYVE KEYFİ
Antrenmanın ardından Beşiktaşlı futbolcuların bir bölümü su kovasında dinlenme fırsatı buldu.

Oyuncular, çalışmanın ardından kavun ve karpuz yiyerek serinlemeye çalıştı.

TARAFTARA İMZA VERDİLER
Çalışmanın bitmesinin ardından siyah-beyazlı taraftarlar, futbolculardan imza almak için çaba gösterdi.

Taraftarlar, teknik direktör Şenol Güneş, oyunculardan Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Alexander Milosevic'ten imza alma fırsatı buldular. Yoğun ilgiye maruz kalan Quaresma, Güneş'in uyarısıyla takım otobüsüne bindi.