Randevu istedi, antrenmana çıktı!

Beşiktaş'ta daha önce takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Jose Sosa önce Fikret Orman'dan randevu talep etti, daha sonra da antrenmana çıktı.

NTV Spor 14 Temmuz 2016 - 13:03

Beşiktaş'ta Jose Sosa takımla birlikte antrenmana çıktı. Arjantinli futbolcunun çalışmalara başlamasına rağmen gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.

Jose Sosa sorununda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Sezon öncesi Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen ve yönetime bu kararını ileten Arjantinli, son antrenmanda takımla birlikte çalıştı. İlk olarak teknik heyet ve takım arkadaşlarının saha içinde yaptığı toplatıya katılayan Sosa, antrenmanın tamamında yer aldı.

Arjantinlinin gelecek sezon Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı ise belirsizliğini koruyor. Antrenmana katılmadan önce yönetim ile görüşmeyen Sosa, ilerleyen günlerde Başkan Fikret Orman ile biraraya gelmek istiyor. Deneyimli oyuncunun başkan Orman ile yapmak istediği toplantının ardından kariyeri ile ilgiki kararı vermesi bekleniyor.

İzni 8 Temmuz'da biten Sosa, son 6 gündür yapılan antrenmanalara mazeret bildirmeden katılmadı. Bu durumu noter aracılığı ile tespit eden yönetim, Arjantinli futbolcuya çıkmadığı her çalışma için 10 bin euro para cezası verdi. Sosa, son 6 günde yapılan 13 antrenmana çıkmayarak toplamda 130 bin Euro'luk cezaya çarptırıldı.

Ayrıca Milan bir süre önce Arjantinli oyuncu için Beşiktaş'a yaklaşık 5 milyon Euro'luk bir teklif yapmış, bu rakamı az bulan siyah beyazlılar İtalyan ekibine olumsuz yanıt vermişti.