Gareth Bale için Premier Lig'den iki talip

Real Madrid'in takımdan göndermek istediği Gareth Bale için Premier Lig'den iki talip var.

NTV Spor 10 Eylül 2020 - 05:33
Haber Oluşturma: 10.09.2020 - 05:33 1.Güncelleme: 10.09.2020 - 07:37

Real Madrid'deki geleceği uzun süredir tartışılan Gareth Bale için İngiltere'den talipler var.

Real Madrid'in en çok konuşulan ve en çok eleştirilen futbolcusu haline gelen Gareth Bale'ın İspanyol ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak oyuncuyla yollarını kesin olarak ayırmak isteyen Real Madrid, transfer penceresi kapanmadan Galli yıldızı göndermek istiyor.

Daily Mail'da yer alan habere göre, 31 yaşındaki futbolcuyu İngiltere'den iki kulüp istiyor. Manchester United'ın yanı sıra Tottenham da Gareth Bale ile ilgileniyor.

İddiaya göre Real Madrid, 31 yaşındaki Gareth Bale için 25 milyon euro civarında bir bonservis bedeli istiyor. Ancak Bale'ın eski takımı Tottenham, oyuncunun yüksek yıllık ücreti nedeniyle transferde bir adım geride duruyor.

''Real Madrid işi zorlaştırıyor''

Geçtiğimiz günlerde milli takım kampında Real Madrid'deki geleceği hakkında konuşan Gareth Bale şu ifadeleri kullanmıştı;

''Her şey kulübün elinde ve dürüst olmak gerekirse işi zorlaştırıyorlar. Yapabileceğim tek şey işime devam etmek.
Umarım bir şeyler yaşanır''

Real Madrid ile sözleşmesi devam eden Gareth Bale, İspanyol ekibinden yıllık 20 milyon euro kazanıyor. Bale, 2013 yazında Tottenham'dan 101 milyon euro'luk bonservisle transfer edilmiş ve bu miktar o dönem dünya transfer rekorunu da beraberinde getirmişti.