Real Madrid kayıpsız devam etti

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Real Madrid, sahasında Lyon'u 4-0 mağlup etti ve kayıpsız yoluna devam etti.

NTV Spor 18 Ekim 2011 - 21:06

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Real Madrid, Santiago Bernabeu'da konuk ettiği Lyon'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Karşılaşmayı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetti.

Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçın 19'uncu dakikasında Mesut'un kullandığı köşe vuruşunda Ronaldo, arka direğe sektirdi. Orada topla buluşan Benzea, boş kaleye golü yapmakta zorlanmadı ve Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi.

Maçın ilk yarısı Real Madrid'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya ise eflatun-beyazlılar golle başladı. İlk golün sahibi Benzema, ceza sahasına girerken topu Sami Khedira'ya çıkardı. Alman oyuncu için golü atmak kolay oldu. Madrid, 47'de 2-0 öne geçti.

55'te ise sahnede Mesut Özil vardı. Dar açıdan sert bir vuruş yapan Mesut, kaleci Lloris'in hatasıyla golü buldu ve Real Madrid'i 3-0 öne geçirdi.

Maçın son golü ise 81'inci dakikada geldi. Kaka'nın kullandığı köşe vuruşunda top Ramos'un önünde kaldı. İspanyol oyuncunun sert vuruşunda skor 4-0 oldu.

Real Madrid bu galibiyetle puanını 9'a çıkardı ve gruptaki liderliğini sürdürdü. Lyon ise 4 puanda kaldı.

AJAX DEPLASMANDAN 3 PUAN ÇIKARDI
D Grubu'nun diğer maçında ise Ajax, Dinamo Zagreb deplasmanından 2-0'lık galibiyetle 3 puanı çıkardı.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın 49'uncu dakikasında Derk Boerrigter'in golü Ajax'ı 1-0 öne geçirdi. 90'da ise sahneye çıkan Christian Eriksen, maçın skorunu ilan etti.

Ajax bu deplasmandan aldığı 3 puan ile puanını 4'e çıkardı. Ev sahibi Dinamo Zagreb ise puansız son sırada kaldı.