Riekerink'ten kupaya özel rotasyon!

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor galibiyeti ile moral bulan Galatasaray, gözünü Ziraat Türkiye Kupası'na çevirdi.

NTV Spor 27 Kasım 2016 - 11:27
Haber Oluşturma: 27.11.2016 - 11:27 1.Güncelleme: 27.11.2016 - 13:03

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çarşamba günü TT Arena'da Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Jan Olde Riekerink, bu mücadelede as oyuncuların bir çoğunu dinlendirip genelde fazla forma şansı bulamayan isimlere şans verecek.

Ligde son haftalarda yaşadığı mağlubiyetlerden sonra Bursaspor'u 3-1 yenen Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'na da iyi bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. Teknik direktör Riekerink, oyuncularıyla Florya'da yaptığı konuşmada öncelikle Bursaspor maçındaki performanslarından dolayı tebrik etti. Hollandalı çalıştırıcı, sahada bu şekilde mücadele etmeleri durumunda şampiyonluk yolunda rakiplerini geride bırakacaklarına inandığını ifade etti. Elazığspor mücadelesinde de yedek oyunculara şans vereceğini anlatan Riekerink, maça kadar en iyi şekilde hazırlanıp TT Arena'da bir sürpriz yaşamak istemediğini sözlerine ekledi.


Bu sezon az süre alan Linnes, Hamit, Sinan, Josue, Salih Dursun gibi oyuncular Elazığspor karşısında kadroda yer alacak. Teknik direktör Riekerink, altyapıdan bazı oyuncuları da 18 kişilik kadroda bulundurarak maçın gidişatına göre süre vermeyi planlıyor. Sarı kırmızılılarda sakatlığı bulunan Sigthorsson bu karşılaşmada forma giyemeyecek.