Sakatlardan iyi haber!

Galatasaray'da sakat oyunculardan olumlu haberler gelmeye devam ediyor. Muslera ve Chedjou'nun ardından Carole de iyileşti

NTV Spor 11 Mart 2016 - 12:21

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Orhan Atik, sakat oyuncuların durumuyla yakından ilgileniyor. Hafta başında Fernando Muslera, Aurelien Chedjou ve Lionel Carole'ün durumları belirsizliğini koruyordu. Ancak Galatasaray Sağlık Heyeti'nin yoğun çalışmaları sonrası 3 oyuncu da oynayabilecek duruma geldi. Muslera ve Chedjou, bir süredir takımla birlikte hazırlıklara başlamıştı. Son yapılan antrenmanda Carole de çalışmanın tamamına katıldı. Sarı-kırmızılı ekipte Sabri Sarıoğlu, Sinan Gümüş ve Hamit Altıntop dışında sakat oyuncu bulunmuyor.

Gençlerbirliği deplasmanında 3 puan arayacak Galatasaray'da teknik direktör Orhan Atik, hücum organizasyonları üzerinde duruyor. Atik, rakibin formda olduğunu ve son haftalarda kazandığı puanlarla tehlikeli bir takım haline geldiğini oyuncularına anlatırken, kazanmak için oynamaları gerektiğini ifade ediyor. Özellikle hücum pres çalışmaları yaptıran Atik; agresif ve rakip sahada baskı yapan bir anlayışla oyunun ilk yarısında avantaj elde etmek amacında. Antrenmanlarda oyuncularını sık sık uyaran Orhan Atik, Fenerbahçe derbisi öncesinde moral kazanmak için Gençlerbirliği karşılaşmasından kesinlikle galibiyetle ayrılmanın önemini anlatıyor.

Muslera ve Olcan ile özel olarak görüşen Atik, Fenerbahçe derbisi öncesi sarı kart sınırında bulunan futbolculardan dikkatli olmalarını istedi. Gençlerbirliği mücadelesinde savunmanın solunda Olcan ve Carole arasında tercih yapacak olan Orhan Atik, Medipol Başakşehir maçında hatalı goller yiyen Cenk Gönen'i ise yeniden yedek kulübesine gönderecek.