Sakatlardan iyi haber gelmedi

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçına hazırlanıyor. Sarı lacivertlilere bu maç öncesinde sakat oyunculardan iyi haberler gelmedi.

NTV Spor 10 Eylül 2015 - 07:23

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta maçında Kasımpaşa ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı lacivertli takımda savunmadaki sakat oyunculardan iyi haberler gelmedi.

Abdoulaye Ba, Bruno Alves, Simon Kjaer ve Gökhan Gönül bu maçta forma giyemeyecek oyuncular... Elinde çok fazla seçeneği kalmayan teknik direktör Vitor Pereira'nın savunmanın sağında Şener Özbayraklı'ya, solunda ise ligdeki cezasını tamamlayan Caner Erkin'e görev vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Stoper bölgesindeyse Michal Kadlec'in yanında Mehmet Topal'ın ilk 11'de forma giymesi bekleniyor. Genç stoper Hakan Çinemre ise yedek kulübesinde süre bekleyecek.

Mehmet Topal'ın zorunlu olarak stopere geçmesiyle birlikte orta alanda boşalan mevki için kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Pereira, Raul Meireles ve Ozan Tufan tercihi konusunda karar vermekte aceleci davranmıyor. Josef de Souza'nın yeri ise garanti görünüyor.

Yeni transfer Lazar Markoviç'in ise ilk kez kadroya alınması bekleniyor. Genç yıldızın oyunun gidişatına göre ikinci yarıda süre alması ihtimaller arasında...