"Şampiyonluğa 1 adım kaldı"

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, MP Antalyaspor'u 4-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Şampiyonluğa sadece bir adım kaldı. İnşallah onu da haftaya atarız ve şampiyon oluruz" dedi.

NTV Spor 13 Nisan 2014 - 20:06

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor'u 4-1 yendikleri maçın ardından konuşan Selçuk, bu hafta en yakın rakiplerinin puan kaybetmelerinden sonra kendi maçlarının daha da önemli bir hale geldiğini belirtti.
     
Maça çok ciddi hazırlandıklarını anlatan Selçuk, "Seyircimizin de desteğiyle, gerçekten oyunun büyük bölümünde etkin ve üstün oynadığımızı düşünüyorum. Son dakikalarda da maçı tamamen kopardık. Şampiyonluğa sadece bir adım kaldı. İnşallah onu da haftaya atarız ve şampiyon oluruz" diye konuştu.
     
Ligde gelecek hafta Beşiktaş ile oynayacakları derbiyi de değerlendiren sarı-lacivertli futbolcu, "Zor bir maç olacak. Ligde gerçekten iyi ve ciddi takımlardan birisi Beşiktaş. Biz de formda gideceğiz. Onlara göre ikincilik adına önemli bir maç olacak. Çok fazla kredimiz var ama orada gerekli puanı alıp şampiyon olmak istiyoruz. İki taraf da kazanmak isteyecek. Biz biraz daha keyif alarak, biraz daha mücadele ederek, iyi bir oyun ortaya koymaya çalışacağız. İnşallah derbi adına güzel bir hafta olur, Galatasaray maçında yaşanan olaylar yaşanmaz. Biz futbol oynamak istiyoruz. İnşallah futbolu konuşulan bir derbi oynarız" dedi.
     
Mücadelede iki gol atan savunma oyuncusu Michal Kadlec ise Fenerbahçe'ye imza attığı günün ardından, ikinci en mutlu gününü yaşadığını dile getirdi.
     
Uzun süre forma beklemesiyle ilgili soru üzerine Çek futbolcu, "Hayatta böyle şeyler olabiliyor. Uzun zaman oldu, forma şansı buldum. Hiçbir zaman başınızı öne eğip bırakmamalısınız. Bu bizim işimiz. Şans geldiğinde gereğini yapmalısınız. Bugünün benim için ayrı bir önemi var" ifadelerini kullandı.
     
Bu arada, maç sonrası, karşılaşmada başı yarılan Kuyt'a 3, Salih Uçan'ın dudağının içine de 2 dikiş atıldığı öğrenildi.
     
Fenerbahçe, iki günlük iznin ardından ligin 30. haftasında Beşiktaş ile yapacağı derbinin hazırlıklarına başlayacak.