"Şanssızlığımız 2 sağ bekin aynı anda sakatlanması oldu"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de yeni sezona kazanarak başlamak istediklerini söyledi. Buruk, Omar Elabdellaoui'nin ağrıları nedeniyle bugün forma giyemediğini ve bu sebeple Sacha Boey'in ilk 11'de başladığını belirtti.

NTV Spor 07 Ağustos 2022 - 18:34
Haber Oluşturma: 07.08.2022 - 18:34 1.Güncelleme: 07.08.2022 - 18:37

Spor Toto 'de yeni sezonun ilk haftasında , Antalyaspor'la karşı karşıya gelecek.

Mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü , yeni sezona iyi başlamak istediklerini belirterek, "Sadece Okan Hoca'nın gözünde ışık yok, tüm Galatasaray taraftarının gözünde ışık var. Yönetimin, futbolcuların ve taraftarın gözünde ışık var. İnşallah hayal ettiğimiz 23. şampiyonluğa ulaşırız. Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon olmak istiyoruz. Umarım güzel bir başlangıç olur. İyi başlamak istiyoruz. Kendi evime döndüm aslında. Galatasaray taraftarı benim için her zaman değerli. Onlarla birlikte bir sinerji yaratmak istiyoruz. Yeni tranferlerimiz de geliyor. Bunlar da bizi mutlu ediyor ve geleceğe ümitle bakıyoruz. Lig yeni başlıyor. Kazanarak başlarsak daha önemli olacak. Antalyaspor'un ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Umarım kazandığımız ve mutlu olarak ayrıldığımız bir karşılaşma olur." açıklamasında bulundu.

Fiorentina ile oynanan son hazırlık maçının ilk 11'inde bir değişiklik yaptıklarını belirten Okan Buruk, "Midjstjö yeni geldi. Onu bügün ilk 11'de başlatamadık. Şanssızlığımız 2 sağ bekin aynı anda sakatlanması oldu. Omar'ı son kez denedik ama ağrıları olmasaydı onu kullanabilirdik. Ali Turap vardı ama onun için de bu karşılaşma zor olabilirdi. Fiorentina maçına çıkan 11'imiz sahada, bir tek sağ bekimiz farklı. Havanın sıcak olması iki takımı da zorlayabilir ama iki tane oynamaya çalışan takım sahada olacak." dedi.