Selçuk İnan krizi çözüldü!

Galatasaray'da Selçuk İnan krizi çözüldü. Sarı-kırmızılı takımın kaptanı, bu sabah yapılan antrenmana katıldı.

NTV Spor 22 Kasım 2016 - 09:26
Haber Oluşturma: 22.11.2016 - 09:26 1.Güncelleme: 22.11.2016 - 10:42

Galatasaray'da Selçuk İnan krizi çözüldü. Fenerbahçe maçında oyuna girmeyince yedek kulübesinde yardımcı antrenör Ayhan Akman ile tartışan Selçuk İnan, dün yapılan antrenmana katılmamıştı.

Yönetimin cep telefonu mesajı ile belirttiği bu gelişme sonrası kaptan Selçuk günü izinli geçirmişti. Akşam saatlerine doğru Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu ile Başkan Dursun Özbek'in sahibi olduğu otelde görüşen Selçuk, maçın stresiyle böyle bir olay yaşandığını ifade etmişti.

Hakkınnda kadro dışı kalacağı söylentileri çıkan Selçuk İnan, sabah yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Yardımcı antrenör Ayhan Akman ile görüşen milli futbolcu, herhangi bir sorun olmadığını belirtti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile de konu hakkında görüşme yapan Selçuk, "Yaşanan bu gelişmeden dolayı ben de üzgünüm. Derbi maçın hırsı ve stresiyle böyle bir olay meydana geldi. Takım için mücadele edeceğime ve bundan sonra şampiyon olmak için tüm gücümü ortaya koyacağıma söz veriyorum" dedi.

Başkan Dursun Özbek de Selçuk İnan'a inandığını belirterek, "Sen bu takımın kaptanısın. Böyle zamanlarda takım olabilmek çok önemli, elinden gelenin en iyisini vermeye çalışacağının farkındayım" şeklinde konuştu.

Antrenmanın ardından Galatasaraylı oyuncular ve yöneticiler Florya'da moral yemeğinde bir araya geldi.