"Sezonu galibiyetle kapattığımız için mutluyuz"

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Adanaspor'u 3-1 mağlup eden Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, sezonu galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

NTV Spor 12 Mayıs 2012 - 14:24

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Adanaspor'u 3-1 yenerek sezonu galibiyetle kapatan Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, uzun ve yorucu bir sezonu tamamladıklarını belirterek, "Sıkıntıları atlatıp, başımız dik sezonu tamamladık" dedi.

Özköylü, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, sezonu galibiyetle tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kendileri için zor ve sıkıntılı bir sezonun geride kaldığını ifade eden Özköylü, "Hem teknik ekip, hem futbolcularla birlikte sıkıntılı durumdan takımı buraya getirmek önemli. Sıkıntıları atlatıp, başımız dik sezonu tamamladık. İstediğimizi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Son 6 haftaya kadar 15'inci sırada kalan bir takım ligi 9'uncu bitirdi. Sıkıntıları atlatıp, başımız dik sezonu tamamladık. Denizlispor gelecek sezon iyi bir planlamayla önünü açmalı. Bu şehir ve bu takım daha iyi yerleri hak ediyor. İnşallah, sezon başında yapılan yanlışlar tekrarlanmaz" diye konuştu.

Denizlispor yönetimi ile görüşmeden hiçbir kulüple görüşme yapmayacağını kaydeden Özköylü, "Büyüklerimiz bu takıma sahip çıkacaktır. Onların yardımıyla Denizlispor, gelecek sezon daha iyi yerlere gelecektir. Denizlispor'da kalmak istiyorum ama benim de kendime göre planlarım var. Bu yıl yaşadığımız sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyorum" dedi.