''Süper Lig için en iddialı takımlardan biriyiz''

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Süper Lig için en iddialı takımlardan biri olduklarını, tek isteklerinin Konyaspor camiasının desteği olduğunu belirtti.

NTV Spor 10 Ekim 2012 - 10:49

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Süper Lig için en iddialı takımlardan biri olduklarını, tek isteklerinin Konyaspor camiasının desteği olduğunu belirtti.
        
Özkara, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, sezona kötü başlayan takımın, haftalar ilerledikçe istenilen seviyeye gelmeye başladığını söyledi.

Süper Lig'e yükselmenin formülünün maç başına 2 puan ortalamasını yakalamak olduğunu ifade eden Özkara, geride kalan 6 hafta dikkate alındığında ortalamanın 4 puan gerisinde olduklarını aktardı.

Son 4 maçta sadece 1 gol yiyen takımın ilk 2 maçta kendi kalitesine yakışmayacak şekilde kalesinde 5 gol gördüğünü vurgulayan Özkara, ''İstenilen durumda değiliz ama yavaş yavaş bu düzeye gelmeye  başladığımızı söyleyebilirim. Son Göztepe karşılaşmasında oyunumuzu kötü saha zemini etkiledi. Kesinlikle bu bir bahane değil ve biz de bu bahanenin arkasına sığınacak insanlar değiliz. Göztepe gibi bu ligin en iddialı takımlarından alınan 1 puanın değerli olduğunun farkındayız. Süper Lig için en iddialı takımlardan biriyiz. Tek isteğimiz Konyaspor camiasının bize destek olması'' diye konuştu.

Çalıştığı takımlarda kadro istikrarını yakaladıktan sonra kadroda fazla oynamalar yapmadığını aktaran Özkara, beklenmedik sakatlıklar nedeniyle bir türlü bu istikrarı yakalayamadıklarını dile getirdi.
        
''SAKAT FUTBOLCU TRANSFER ETMEDİK''
Bir hafta oynayan oyuncunun yaşadığı sakatlık nedeniyle diğer hafta kadrodaki yerini alamadığına dikkati çeken Özkara, ''Erkan Sekman konusunda basında çıkan, sezonun ilk yarısını kapattığı  haberleri kesinlikle doğru değil. Erkan 2 hafta sonra yeniden aramızda olacak. Neca'nın tedavisi devam ediyor. Dün itibariyle yürüyüşlere başladı. Alınan oyuncuların sakatlığının bilindiği ve buna rağmen transfer edildiği belirtiliyor. Yaşanan sakatlıklar, maçlarda ve antrenmanlarda meydana gelen sakatlıklar. Sakat futbolcu transfer etmedik'' dedi.

Özkara, yönetimin yaşanan sıkıntılara rağmen oyunculara olan yükümlülükleri yerine getirdiğini, alacakları başarılı sonuçlarla yönetime destek olacaklarını sözlerine ekledi.