"Tabata'yı bekliyorum"

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Sezer Öztürk, Belek'te NTVSPOR.NET'e konuştu.

NTV Spor 10 Ocak 2011 - 14:52

Belek'te Eskişehirspor ile Werder Bremen'in karşılaştığı ve Es-Es'in Alman rakibini 3-1 yendiği maçta bulunan NTVSPOR.NET, Beşiktaş'a transferi gündemde olan Sezer Öztürk ile görüştü.

Sezer'in de 1 gol atarak Eskişehirspor'un galibiyetine katkı verdiği maçın ardından NTVSPOR.NET'ten Cem Durak'a konuşan Öztürk, Siyah Beyazlı takıma transfer olabilmek için Tabata'dan gelecek yanıtın beklendiğini ifade etti.

"TABATA'YA ULAŞILMAYA ÇALIŞILIYOR"
"Kendi yöneticilerim bana, Beşiktaşlı yöneticilerin Tabata'ya ulaşmaya ve ikna etmeye çalıştıklarını ancak şu ana kadar ulaşamadıklarını söylediler. Ben de bekliyorum. Kısa süre içerisinde çözüme ulaşılırsa benim için de iyi olacak. Tabata'dan yanıt bekliyoruz" ifadelerini kullanan Almanya kökenli Sezer Öztürk, Süper Lig'de ilk olarak Manisaspor forması giydi.

Kamp çalışmalarına Belek'te devam eden Eskişehirspor, Werder Bremen ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı. Es-Es'in golleri 18'de Sezer Öztürk, 21'de Erkan Zengin ve 60'da Burhan Eşer'den gelirken Bundesliga ekibinin tek golünü 90'da Claudio Pizzaro kaydetti.