"Takımımın performansından memnunum"

Orduspor’un teknik direktörü Hector Cuper, takımının ligde ortaya koyduğu performanstan genel anlamda memnun olduğunu ifade etti.

NTV Spor 13 Mart 2012 - 15:35

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı.

Vali Kemal Yazıcıoğlu tesislerinde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Numan Çürüksu, Abdülkadir Kayalı ve Eren Albayrak katılmadı. Sakatlığının ardından üç haftadır sahalardan uzak kalan golcü futbolcu Hasan Kabze ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

Isınma hareketlerinin ardından yarı sahada yapılan taktik çalışmayla tamamlanan antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Cuper, Sivasspor maçının her iki takım açısından da zor geçeceğini söyledi.

Rakiplerinin puan sıralamasında kendilerinden üst sıralarda olduğunu anımsatan Cuper, "Biz de buna göre hazırlanarak, maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Cuper, takımının ligde ortaya koyduğu performanstan genel anlamda memnun olduğunu ifade ederek, "Maçların ilk yarılarında daha iyi oynadığımız bir gerçek. Bu oyunumuzu maçın geneline yaymak için çalışmalıyız. Son Beşiktaş maçına da baktığımız zaman ikinci yarı taktiksel olarak düzensizdik. Ancak önümüzde daha zaman var, çalışarak başarabiliriz. Ama şunu da unutmayalım, futbolcular da insan, onların da iyi veya kötü günleri oluyor. Bazıları o gün kendisini iyi durumda hissediyor, bazıları ise tam tersi. Takımımın ligde ortaya koyduğu performanstan genel anlamda memnunum" diye konuştu.

Hector Cuper, taraftarlara da kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.