"Takımın başarısı daha önemli"

Medicana Sivasspor'un Brezilyalı sağbeki Cicinho, asist krallığından çok Sivasspor'un başarısını hedeflediğini söyledi. Cicinho, sezon sonu takımdan ayrılacağına yönelik iddiaları da yalanladı.

NTV Spor 21 Nisan 2015 - 13:41

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Ligi'n 28. haftasında Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı beyazlı ekibin Brezilyalı yıldızı Cicinho, antrenman sonrası açıklamalarda bulundu.

Geçen sezonu 14 asistle zirvede bitiren Cicinho, bu sezon yaptığı 8 asistle Trabzonsporlu Mehmet Ekici'nin arkasında ikinci sırada yer alıyor. Brezilyalı oyuncu, asist kralığından çok Sivasspor'un başarısına odaklandığını söyledi.

Asist krallığı yarışını değerlendiren Cicinho, “Asist krallığında yine önlerde olmak çok güzel ancak öncelikli hedefim bu değil. Hedefim Sivasspor'u ligde daha iyi yerlere taşımak. Sivasspor sezonu daha iyi yerlere getirmenin dışında yarı finalde yer aldığımız Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Brezilyalı oyuncu, Sivasspor'dan ayrılacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Cicinho, “Sivasspor ile bir yıl daha kontratım var. Burada oynamaktan dolayı mutluyum. Şu ana kadar bana veya kulübüme gelen teklif yok” dedi.

Cicinho 28. haftada karşılaşacakları Mersin İdman Yurdu'nu yenerek ligde yukarıya doğru çıkmak istediklerini sözlerine ekledi.