"Tek hedefimiz Göztepe'yi yenmek"

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, Göztepe'yi yenmekten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi.

NTV Spor 13 Ekim 2012 - 10:40

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, tek hedeflerinin yarın oynayacakları Göztepe maçından 3 puanla ayrılmak olduğunu belirtti.

Kayseri Erciyesspor, ligin yedinci haftasında sahasında ağırlayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını Hacı Boydak Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Kulüp başkanı Ziya Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında belirledikleri hedeflere adım adım ilerlediklerini belirterek, takımın sergilediği performanstan memnun olduğunu söyledi.

Ligde hiçbir takımın kolay rakip olmadığını, sahada iyi mücadele edilmeden maç kazanılmayacağını ifade eden Eren, "Göztepe ligin son sırasından kurtulmak istiyor. Bizimle yapacakları maç için Ankara'da kamp yaparak, Kayseri'ye geldiler. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Yarın inşallah şans bizden yana olur. Çıkıp mücadelemizi veririz. Tek hedefimiz Göztepe maçından 3 puanla ayrılmak" diye konuştu.

TAKIMA PRİM DOPİNGİ
Göztepe maçını iyi gidişatın devam etmesi açısından önemsediklerini vurgulayan Eren, Zirveden kopmamak için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Şu an hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Futbolculara her türlü ödemeleri yapıldı, primleri ödendi. Takımın havası, morali gayet iyi. Gidişatları çok güzel. Takımda Mustafa Tuna Kaya ile Hüseyin Yoğurtçu dışında eksiğimiz yok. Eksik futbolcularımızın yerini doldurabilecek zengin bir kadromuz var. İnşallah güzel bir mücadelenin sonunda seyircimizin önünde 3 puana ulaşan taraf biz oluruz" şeklinde konuştu.

Eren, taraftarlardan takımı yarın yalnız bırakmamalarını da isteyerek, "Bizim pazar akşamı arzumuz yavaş yavaş dolmaya başlayan Kadir Has Stadı'nın önceki maçlara göre daha fazla seyirciyle dolmasından yana. Bundan dolayı bilet fiyatlarını 2 lira yaptık. İnşallah seyircimiz de gelir ve orada 12. adam görevini yerine getirir" dedi.