Tekliflerin odağındaki 3 yıldız!

Beşiktaş'ta transfer takımdan ayrılacak oyunculardan elde edilecek gelire göre şekillenecek.

NTV Spor 10 Temmuz 2018 - 13:42
Haber Oluşturma: 10.07.2018 - 13:42 1.Güncelleme: 10.07.2018 - 20:12

'ta , takımdan ayrılması gündemde olan futbolculardan elde edilecek gelire göre şekillenecek.

2018 Dünya Kupası’nda Hırvatistan'ın yarı finale kalmasında pay sahibi olan , bu isimlerin başında geliyor.

Turnuvadaki performansının ardından özellikle İngiltere Premier Ligi ekiplerinin radarına takılan 29 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'a veda edebilir.

Siyah-beyazlılar Hırvat futbolcu ile yola devam etmek istesede, yönetim kurulu gelecek teklifler karşısında oyuncunun takımdan ayrılmasına onay verebilir.


Son iki sezonda Beşiktaş'ta gösterdiği performans ile kariyerinin en iyi dönemini geçiren Ryan Babel, Brezilya ve Çin kulüplerinin transfer listesine girdi.

Son olarak Flamengo, Babel için 6 milyon euro teklif etti. Siyah-beyazlılar bu isteği geri çevirse de teklifin artması durumu değiştirebilir.

Ricardo Quaresma da Çin ve Katar kulüplerinin transfer etmek istediği oyuncular arasında yer alıyor. Beşiktaş yönetimine Portekizli yıldız için henüz resmi bir teklif gelmedi. Ancak transfer döneminin son günlerinde Quaresma konusunda gelişmeler yaşanması tahmin ediliyor.

Yeni sezon öncesi Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın'ı kadrosuna katan siyah-beyazlılar, forvet-sağ bek ve 10 numara pozisyonları için arayışını sürdürüyor.

Yönetim kurulu adı geçen oyunculara gelecek teklifler ve elde edilecek gelire göre transfere yön verecek.