Topçular zirve korumasında!

Arsenal, Fulham kalesini Santi Cazorla ile vurdu... İngiltere Premier Lig'de 22. haftaya lider giren Londra ekibi, rakip kaleyi ikinci yarıda bulduğu gollerle aştı ve zirveyi kaptırmadı.

NTV Spor 18 Ocak 2014 - 16:58

İngiltere Premier Lig'in 22. haftasına lider giren Arsenal, evinde Fulham'ı konuk etti. Rakip defansı ikinci 45 dakikada aşmayı başaran Topçular rakibini 2-0 mağlup etti ve zirveyi kaptırmadı.

Zirvede rakiplerinin takibini ensesinde hisseden Arsenal, kayıp yaşamak istemediği Fulham karşılaşmasına oldukça istekli başladı. Özellikle ilk 20 dakikada Mesut Özil, Wilshere ve Giroud ile etkili olan Topçular son vuruşlarda etkili olamayınca Emirates'de gol sesi çıkmadı.

Devrenin sonuna doğru kabuğundan çıkan ve hızlı ataklarla şansını deneyen Fulham, Arsenal kalesini yokladı ancak girişimler sonuçsuz kaldı.

Mücadelenin ikinci yarısına müthiş bir baskıyla başlayan Arsene Wenger'in öğrencileri kısa paslarla kalabalık Fulham defansını aşmanın yollarını aradı. Üst üste geliştirdiği atakların sonucunu 57. dakikada alan Arsenal, Cazorla ile 1-0 öne geçti.

Golden sonra da hız kesmeyen Topçular, 62'de yine Cazorla'nın ayağından bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı.

Kalan dakikalar başka gol getirmeyince Arsenal rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.