Tottenham ayağa kalkamıyor...

Premier Lig'de Tottenham sahasında Sheffield United ile 1-1 berabere kaldı. Londra ekibinin ligdeki galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

NTV Spor 09 Kasım 2019 - 17:11

Premier Lig'in 11. haftasında Tottenham, evinde Sheffield United ile kozlarını paylaştı.

Sezona istediği gibi başlayamayan ve zor günler geçiren Tottenham, Sheffield United karşısında da aradığı çıkışı bulamadı.

İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında Heung-Min Son 58. dakikada ev sahibini 1-0 öne geçirdi. Üstünlük golünü bulan Tottenham skoru korumayı başaramadı.

Maçın 78. dakikasında gelen George Baldock'un golü skoru 1-1'e eşitlerken kalan sürede başka gol olmadı ve Tottenham ile Sheffield United 1-1 berabere kaldı.

Bu sonucun ardından Tottenham Premier Lig'deki galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. Londra ekibi çıktığı son 5 maçtan 3 beraberlik ve 2 yenilgiyle ayrıldı.

1-1'lik beraberliğin ardından Tottenham 14 puana yükselirken ligin flaş ekiplerinden Sheffield United ise 17 puana ulaştı.

Everton, Southampton deplasmanında 3 puan çıkardı

Cenk Tosun'un ilk 11'de başladığı maçta Everton, deplasmanda Southampton'ın bileğini büktü. 4. dakikada Tom Davies attığı golle Everton'ı deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 50. dakikada Danny Ings skoru 1-1'e getiren golü kaydederken maça son noktayı Richarlison koydu. Sambacı yıldızın 75. dakikada gelen golüyle Everton sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Maça ilk 11'de başlayan Cenk Tosun, 74. dakikada yerini Dominic Calvert-Lewin'e devretti.

Premier Lig'de günün toplu sonuçları şu şekilde;

Chelsea 2-0 Crystal Palace

Burnley 3-0 West Ham United

Southampton 1-2 Everton

Newcastle United 2-1 Bournemouth

Tottenham 1-1 Sheffield United