"Trabzonspor galibiyetiyle rahatladık"

Deplasmanda Trabzonspor'u mağlup eden Mersin İdmanyurdu'nda Başkan Ali Kahramanlı, alınan 3 puanla rahatladıklarını söyledi.

NTV Spor 27 Şubat 2012 - 10:08

Spor Toto Süper lig'in 28. haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yenen Mersin İdmanyurdu'nda sevinç yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, özellikle ligin ikinci yarısında beklenen performansı gösteremediklerini ve çok önemli puanlar kaybettiklerini söyledi.

Öte yandan puan cetvelinde düşme potasındaki takımların da arttığını anlatan Kahramanlı, "Kaybettiğimiz puanlar bizi çok geriye götürdü. Ama Trabzonspor karşısında alınan galibiyet, rekabetin kızıştığı düşme potasında bizi rahatlattı. Şu an puan cetvelinde 11. sıradayız. Bana göre mevcut durum çok da kötü değil. Hatta oldukça iyi. Ama Mersin İdmanyurdu, daha iyilerine layık. Bizde bunun için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un oldukça güçlü ve köklü bir kulüp olduğunu hatırlatan Kahramanlı, "Bu yüzden alınan galibiyet bir kez daha anlam kazanıyor. Karadeniz'den altın değerinde 3 puanla gelen tüm kafilemizi yürekten kutluyorum" dedi.

Ligin 29. haftasında kendi sahalarında Orduspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Kahramanlı, taraftarın desteğini alarak, Ordu ekibinden de 3 puan almayı arzuladıklarını, bu maçtan hedeflenen puanları almaları halinde ligde kalmayı büyük oranda garantileyeceklerini kaydetti.