Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik: Transfer için epey vaktimiz var

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, sarı-lacivertlilerin kulüp televizyonuna konuştu.

NTV Spor 31 Ağustos 2021 - 13:09
Haber Oluşturma: 31.08.2021 - 13:09 1.Güncelleme: 31.08.2021 - 14:33

Başkan Vekili , sarı-lacivertlilerin gündemine dair açıklamalarda bulundu.

"Transferler konusunda camiamız rahat olsun." diyen Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, "2 Eylül, Avrupa listeleri için son günümüz ama 8 Eylül Türkiye için son gün. Daha epey bir vaktimiz var. 24 saat bir gün ama bu tür faaliyetler için yeteri kadar uzundur. Daha önümüzde çok 24 saatler var. Rahat olsun taraftarlar. O yıl bu yıl, çok güzel bir sonu olacak bir sezondayız. Yeter ki adaletten şaşmayan bir spor yönetimi olsun." dedi.

"Bu değerli, büyük camiaya, Türkiye'nin en büyük taraftar grubuna 'Rahat olun' mesajını veriyorum." diyen Bilecik, "Emin olun 7x24 faaliyetlerimize devam edilen bir yapı var, sevgili başkan Ali Koç başta olmak üzere. Bu dönem rahat olun. Ne yaptığımızı biliyoruz. Bu dönem fevkalade rahat şekilde sonuca ulaşacak takımlara sahip olacağımızdan emin olun. Biz Türkiye'nin en büyük spor kulübüyüz. Biz sadece birkaç spor branşıyla, 3-5-7 değil 9 farklı branşla kadın-erkek diğer yaş gruplarıyla fevkalede yüksek efor gösteren yapımız var. Binlerce çalışanımız var." ifadelerini kullandı.

Altay maçında çok şık bir galibiyet aldıklarının altını çizen başkan vekili, "Sahayla ilgisi olmayan konularla ilgili dakikalarca konuşmak... Bunun gündemini yaratmak için uğraşmak akılla bağdaşmıyor." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Türk spor tarihi için gelmiş geçmiş en önemli kişilerden biri olduğunu söyleyen Erol Bilecik, "Daha futbolcularımızın teri soğumadan Başkanımız için açılan hashthagi kınıyorum. Troll, gerçek olmayan hesapların köpürtmeye çalıştığı algı yönetimidir bu." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Başkan Vekili, "Geçen sezona göre ne yaptığını bilen, güven veren, takım olan bir oyuncu grubumuz var. Bu bizim için paha biçilmez. Doğru yoldayız. Emin ellerdeyiz. Çok keyifli ve güzel bir şekilde taraftarlarımız maçlarını seyredecek. Geçen sene istenilen performansı veremeyen oyuncularımız bu sene Vitor Pereira ile adeta yıldız oldu." dedi.