"Transfer için kongreyi bekliyoruz"

Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Özcan Dündar, yeni transferler için kongreyi beklediklerini söyledi.

NTV Spor 22 Haziran 2011 - 13:28

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un futbol şube sorumlusu Özcan Dündar, yeni sezon için yapacakları transferlerin kongreden sonra netlik kazanacağını söyledi.

Dündar, pazar günü olağanüstü kongreyi gerçekleştireceklerini belirterek, transfer adına yaptıkları tüm çalışmaların kongreden sonra belli olacağını ifade etti.

Yeni dönemde, futbol adına faydalı işler yapacak 5-6 ismin yönetime alınacağını bildiren Dündar, "Kendi aramızda bir birimize faydalı olacağımız arkadaşlarımızla iyi bir yönetim oluşturmak istiyoruz" dedi.

Kongreyi en iyi bir şekilde gerçekleştirmek istediklerine işaret eden, "Kongre sonrasında transfer çalışmalarımızda netlik kazanacak. Şu an görüştüğümüz 5-6 futbolcu var. Bunlarla ilgili ufak sıkıntılar söz konusu. Kongreye kadar kadar bu sıkıntıların çözüleceğini düşünüyoruz. Kulüp başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu da tamamen transfere kilitlenmiş durumda. Takımı geçen yıldan tanıdığımız için eksiklikleri biliyoruz. Bu anlamda da nokta transferler yapacağız" diye konuştu.

Dündar, güzel bir takım kuracaklarına inandıklarını ifade ederek, "Kulübümüzde şimdilik herhangi bir sıkıntı yok çok şükür. Malatya kamuoyunun başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu ve yönetimine güvenmesini istiyoruz" diye konuştu.