Transferde bugün ne oldu? (16 Haziran)

Transferde çok hareketli bir günü geride bıraktık. Galatasaray transfer bombasını patlatarak, Forlan, Reyes ve Ujfalusi için Atletico Madrid ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

NTV Spor 16 Haziran 2011 - 18:38

Transferde çok hareketli bir günü geride bıraktık. Galatasaray transfer bombasını patlatarak, Forlan, Reyes ve Ujfalusi için Atletico Madrid ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Sarı-kırmızılı ekibin yanı sıra, Trabzonspor'da da yoğun bir transfer gündemi vardı. Bordo mavililer, Polonyalı Adrian Mierzejewski ile anlaşmaya varırken, daha önce anlaştığı Brezilyalı Paulo Henrique'yi İstanbul'a getirdi.

Bursaspor'da İngiltere Premier Lig ekiplerinden Westbromwich Albion'ın kalecisi Scott Carson ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

İşte Türkiye'den ve Avrupa'dan günün öne çıkan transferleri:

SPOR TOTO SÜPER LİG
-Galatasaray, Atletico Madrid'in 3 yıldız oyuncusu Forlan, Reyes ve Ujfalusi için Madrid ekibi ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

- Trabzonspor, Polonia Warszawa takımının orta saha oyuncusu Adrian Mierzejewski ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Ayrıca bordo mavililer, daha önce anlaşmaya vardığı Paulo Henrique'yi İstanbul'a getirdi.

-Bursaspor, uzun süren kaleci arayışlarını noktalandırdı. Yeşil beyazlılar, West Bromwich'in kalecisi Scott Carson ile anlaşmaya vardı.

AVRUPA'DA GÜNÜN TRANSFERLERİ

-Stuttgart, Kopenhag'ın Danimarkalı orta saha oyuncusu William Kvist Jorgensen'i 3,5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.

-İtalyan ekibi Genoa, Groningen'den İsveçli Andreas Granqvist'i transfer etti. İsveçli oyuncunun maliyeti 2 milyon euro oldu.

-Barcelona ve Chelsea forması da giymiş olan tecrübeli oyuncu Juliano Belletti, Brezilya ekibi Ceara ile anlaşma sağladı.

-Günün önemli transferlerinden birisinde ise İngiliz oyuncu Kevin Nolan, West Ham United'a transfer oldu.