"Uzun vadeli düşünmek doğru değil" (Video)

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Süper Lig'de hedeflerini maç maç belirlediklerini belirten Korkmaz, Türkiye'de uzun vadeli düşünmenin doğru olmadığını söyledi.

NTV Spor 29 Ocak 2013 - 13:59

Son haftalarda kazanılan puanları üst sıraları hedefleyen takımlardan toplamanın kendileri için avantaj olduğunu belirten Bülent Korkmaz, ancak bu durum sürekliliğini sağlamaları gerektiğini söyledi.

Korkmaz takımın son durumu ile ilgili ise şöyle konuştu; "Oyuncuların fiziksel ve taktik olarak gelişmesi takımın kalitesini ortaya koydu. Hem takım oyunu oynuyoruz hem de oyuncularımızın yeteneği ortaya çıkıyor. Süper Lig için önceden hep uzun vadeli düşünürdüm ama bunun Türkiye'de doğru olmadığını gördüm. Artık maç maç düşünüyoruz. Sonuçlar iyi geldiğinde önümüzü daha iyi görüyoruz."

Takımın gol yollarındaki performansını da değerlendiren Bülent Korkmaz; "Fiziksel olarak hazır olan oyuncuların yetenekleri ortaya çıkıyor. Doka'da bir kanat oyuncusunda olmayan bir gol fazlalığı var.

Son olarak Trabzonspor ve Bursaspor'da yaşanan istifalar hakkında; "Şenol hoca çok değer verdiğim bir insan. Trabzonspor'da çok önemli işler yaptı. Ertuğrul Sağlam bizim jenerasyonun en başarılı teknik direktörü.