"Volkan Demirel'den teknik direktörlük teklifine ret"

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak spor yorumcusu olan Volkan Demirel, TFF 1. Lig'den gelen teknik direktörlük teklifini reddetti.

NTV Spor 28 Eylül 2021 - 14:40
Haber Oluşturma: 28.09.2021 - 14:40 1.Güncelleme: 28.09.2021 - 14:48

Fenerbahçe'de 17 sezon geçirdikten sonra profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandıran , bir buçuk sezon yardımcı antrenör olarak çalıştı.

Sezon başında sarı-lacivertlilerle yollarını ayıran Demirel kariyerini yorumcu olarak sürdürüyor.

Akşam gazetesinin haberine göre TFF 1. Lig ekiplerinden , Volkan Demirel'e teknik direktörlük için teklif götürdü. Eski milli futbolcu ise bu teklifi reddetti.

Aynı kaynağa göre Balıkesirspor haricinde Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'la istenilen sonuçları alamayan İrfan Buz'un da koltuğu sallantıya girdi. Yeni Malatyaspor yönetiminde teknik direktörlük için Volkan Demirel'in adı geçse de başkan Adil Devrek, Demirel'i reddetti.

"HEDEFİM FENERBAHÇE'DE TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPMAK"

Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevini yürüttüğü esnada TFF'nin UEFA B-A Birleşik Kursuna katılan Volkan Demirel, Türk futboluna hizmet etmek istediğini ve hedefinin Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapmak olduğunu dile getirmişti. 

Volkan Demirel'in Fenerbahçe kariyeri

Ağustos 2002'de sarı-lacivertli kulübün kapısından içeri giren Volkan Demirel, Rüştü Reçber'in Barcelona'ya transfer olmasının ardından Recep Biler'le birlikte forma rekabetine girmiş ve ilk çeyrekte yedek kulübesinde kendisine yer buldu.

Recep'in inişli çıkışlı performansının ardından kaleyi devralan Volkan, 2006-2007 sezonunda Rüştü'nün sakatlanmasıyla kaleci kazağını yeniden sırtına geçirdi. O sezon kaleyi Serdar Kulbilge'ye kaptırsa da gelecek sezondan itibaren hem başarılı hem de soluksuz bir kariyere adımını attı.

10 KUPA KAZANDI

Bu süreçte Avrupa'da Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ve UEFA Avrupa Ligi yarı finali gören Demirel, 5 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 de Süper Kupa kazandı.

A Milli Takım'la da EURO 2008'de yarı final gören Volkan Demirel, Çek Cumhuriyeti maçında kırmızı kart görerek Hırvatistan ve Almanya maçlarında forma giyemedi.