Wenger'in en büyük pişmanlığı!

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Manchester United'a transfer olmadan önce, Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katma şansı bulunduğunu açıkladı. Wenger, menajerlik kariyerindeki en büyük pişmanlığının, bu şansı değerlendirmemek olduğunu söyledi.

NTV Spor 19 Eylül 2014 - 09:08

Cristiano Ronaldo, 2003 yılında Manchester United'a transfer olmuş ve kısa sürede büyük bir dünya yıldızına dönüşmüştü. 2009 yılında Real Madrid'e transfer olmadan önce, United ile 4 Premier Lig ve 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Ronaldo'nun, Arsenal'in kapısından döndüğü ortaya çıktı. Açıklamayı bizzat Arsenal Menajeri Arsene Wenger yaptı.

Manchester United'a transfer olmadan önce, Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katma şansı bulunduğunu söyleyen Wenger, menajerlik kariyerindeki en büyük pişmanlığının, bu şansı değerlendirmemek olduğunu vurguladı. Wenger, "Ronaldo'yu kadromuza katmaya çok yakındık. Ancak onu transfer edemediğimiz gibi, Manchester United'a gitmesine de engel olamadı. Bu durum bugün bile canımı acıtıyor" dedi.

"DROGBA, ARSENAL'DE OLSAYDI..."
Fransız menajer, en çok çalıştırmak istediği oyuncu olaraksa Didier Drogba'yı gösterdi. Drogba'yı, Fransa Ligi'nde Le Mans'ta forma giyerken keşfedemediği için hala kendisine kızdığını belirten Wenger, "Didier büyük maçlarda canımızı çok yaktı. Chelsea yerine Arsenal'e transfer olsaydı, kulüp bugün çok daha başka bir noktada olurdu" diye konuştu.