Xavi: Galatasaray savunması karşılaşmadığımız bir seviyedeydi

0-0'lık Galatasaray beraberliğinin ardından La Liga'da Osasuna ile karşılaşacak Barcelona'nın teknik direktörü Xavi Hernandez takıma hücum anlamında uyarıda bulundu

NTV Spor 12 Mart 2022 - 15:18

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Camp Nou'da konuk ettiği 'a diş geçiremeyen sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılmıştı.

Galatasaray maçının ardından La Liga'da Osasuna ile karşılaşacak Katalan devinde teknik direktör Xavi açıklamalarda bulundu.

Xavi, Galatasaray maçı sonrası hücum anlamında oyunculara uyarılarda bulundu. Genç teknik adam basın toplantısında sarı-kırmızılı takımın başarılı savunmasına vurgu yaptı.

Xavi Hernandez, Galatasaray hakkında ne dedi?

"Daha iyi hücum etmemiz, merkez savunma oyuncularını bölmemiz gerekiyordu. İkinci yarıda daha iyiydik fakat kazanmak için yeterli değildi. Kilidi açmak zordur. Başlangıçta bir gol oyunu tamamen değiştirir.

Bu ve motivasyon meselesi. Her iki konuda da Galatasaray karşılaşmadığımız bir savunma seviyesindeydi."

Xavi, Aubameyang'ın Galatasaray maçına yedek kulübesinde başlamasını da değerlendirirken "Aubameyang uzun zamandır oynuyordu, yorgunluğu düşündüm. Oynadığı yoğunlukla yorgun olması normal. Ancak bize büyük katkı sağlıyor. Böyle bir oyuncuya sahip olmak avantaj" ifadelerini kullandı.