"Yediğimiz goller bize yakışmadı"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, F.Bahçe'den yedikleri iki golün kendilerine yakışmadığını söyledi.

NTV Spor 17 Mart 2013 - 21:21
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Yediğimiz iki gol bize yakışmadı. Bu tür golleri yerseniz maçı çevirmek kolay olmuyor''dedi.
        
Özdilek, Spor Toto Süper Ligi'nin 26. haftasında sahalarında Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe'yi tebrik ettiğini söyledi.
  
Karşılaşmanın ilk atağında kalelerinde golü gördüklerini ifade eden Özdilek, daha sonra oyuna hakim olduklarını ve beraberliği yakaladıklarını, duran toptan bir gol yiyerek sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını vurguladı.
      
"BERABERLİK GOLÜNÜ BULAMADIK" 
Duran toplarda adam paylaşımı konusunda antrenmanda çok çalıştıklarını anlatan Özdilek, Gökhan'ın etkinliğini bilmelerine rağmen oyuncularının adam paylaşımında hata yaptığını belirtti. İkinci golün oyuncuların dalgınlığına geldiğini kaydeden Özdilek, "İkinci yarıda rakibi kendi sahasına hapsederek pozisyonlar üretmeye çalıştık. Beraberlik golünü bulamadık, kaybettiğimiz için üzgünüz. Futbolcularımın oyunundan son derece memnunum. Yediğimiz iki gol bize yakışmadı. Bu tür golleri yerseniz maçı çevirmek kolay olmuyor" diye konuştu.
   
ERGÜN TEBER: DENGEYİ KURAMADIK   
Futbolcu Ergün Teber, hafta boyunca çalıştıkları pozisyondan bir gol yediklerini vurgulayarak, ''İlk yarıda iyi oynadık. İkinci yarıda da dengeyi kurmaya çalıştık, ancak başaramadık. Milli takım arasının takıma katkı sağlayacağına inanıyorum'' ifadesini kullandı.
        
Koray ise girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini, 2 haftalık süreçte iyi çalışıp Trabzonspor maçında bu maçın telafisini yapacaklarını dile getirdi.