"Yenemiyorsak yenilmeden dönelim"

Samsunspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, PTT 1. Lig'in 12. haftasında deplasmanda yapacakları Göztepe maçından puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

NTV Spor 13 Kasım 2015 - 16:54
Samsunspor'un Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanı izleyen Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, kırmızı-beyazlı takımın her zaman 3 puan hedefiyle sahaya çıktığını kaydetti.
     
Göztepe karşısına da 3 puan parolasıyla çıkacaklarını belirten Ateş, "Deplasmanda oynayacağız. Yenemiyorsak yenilmeden Samsun'a puanla dönmeyi amaçlıyoruz. Mehmet Çakır ve Canberk Aydın'ın hafif sakatlıkları var. Bu arada onların iyileşeceğini düşünüyorum. Umarım Göztepe karşısında tam kadro yer alırız" ifadelerini kullandı
     
Metin Ateş, Samsunspor'un transfer yasağının olduğunu hatırlatarak, "Yasağın kalkması için kulüp başkanımız Erkurt Tutu çaba harcıyor. Transfer dönemine kadar zamanımız var. Yasak kalktığı zaman gerekeni yaparız" diye konuştu.
     
Samsunspor, Göztepe maçı hazırlıklarını teknik direktör Ümit Özat yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Çalışmaya sakatlıkları bulunan Mehmet Çakır ile Canberk Aydın katılmadı.