İsmail Köybaşı: Yensek de, yenilsek de alkışlanan bir takım olmalıyız

Fenerbahçe'nin deneyimli savunma oyuncusu İsmail Köybaşı, bu sezon tribünlerin dolmamasında futbolcuların payının olduğunu söyledi ve "Yensek de, yenilsek de alkışlanan bir takım olmalıyız."dedi.

NTV Spor 01 Mart 2017 - 11:09
Haber Oluşturma: 01.03.2017 - 11:09 1.Güncelleme: 01.03.2017 - 14:10

, dergisine açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli takımdaki ilk sezonunu geçiren deneyimli sol bek, bu sezon tribünleri dolduramamalarına; aldıkları sonuçların neden olduğu değerlendirmesinde bulundu. Ismail, "Bu sene taraftarın az gelmesinde bizim de payımız var. Yensek de, yenilsek de alkışlanan bir takım olmalıyız. Biz bu mücadeleyi yüreğimizle ortaya koyarsak her taraftar bundan keyif alacak. Başarıdan ve tarih yazmaktan bahsediyorsak kötü mücadele etmemeliyiz. Burada her çalışanın emeği var" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe forması giydiği için heyecanlı olduğunu belirten 27 yaşındaki futbolcu, “Bu heyecanımı söndürmek istemiyorum ve bu şekilde sahada olmak istiyorum. Bu heyecanımı arkadaşlarıma da vermek istiyorum. Fenerbahçe’deki hedefim, heyecan katan ve mutluluk veren başarılı bir duruş gösteren bir İsmail olmak. Bu anlamda kendime güveniyorum ve yapabileceklerimin en iyisini yapmak istiyorum.” dedi.

Dick Advocaat'in Fenerbahçe'de uygulamaya çalıştığı oyun anlayışı hakkında da açıklamalarda bulunan İsmail Köybaşı, "Hocamız daha çok görev yerinde sabit kaldırtan ve yeri geldiğinde hücuma doğru zamanda destek verdirtmek isteyen biri. Ben de onları yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.