"Yönetimden anlayış bekliyorum"

Fransa'nın Toulouse FC takımının geçen sezon devre arasından bu yana istediği Umut Bulut, Trabzonspor Yönetim Kurulu'ndan anlayış beklediğini söyledi.

NTV Spor 16 Haziran 2011 - 09:04

Trabzonspor'un milli futbolcusu Umut Bulut, yaptığı açıklamada, Trabzonspor forması altında son derece mutlu günler geçirdiğini ve bordo-mavili kulübün kendisine çok şeyler kattığını söyledi.

Umut, ''Trabzonspor'a elimden gelen hizmetin en iyisini verdiğime inanıyorum. Futbol yaşantımdaki en büyük ideallerimden biri de Avrupa'da oynamaktı. Şu anda bu fırsatı yakalamış durumdayım'' dedi.

Son derece ciddi ve önemli bir teklif aldığını vurgulayan Umut, ''Bu şansı değerlendirmek istiyorum. Üstelik giderken kulübüme ciddi bir ekonomik girdi sağlayacağımdan ayrıca vicdanen müsterihim. Böylelikle kulübümün bana verdiklerinin karşılığını da ödemiş olacağım. Başta yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz olmak üzere herkesten bu konuda anlayış bekliyorum'' ifadelerini kullandı.

Umut, taraftarlara da mesaj göndererek, ''Onların gittiğimiz her yerde bize verdikleri büyük desteği hiçbir zaman unutmayacağım. Hepsine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.