Zlatan'ın yanına Di Maria!

Fransa Lig 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'in teknik direktörü Laurent Blanc, basına yansıyan transfer dedikodularıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 13 Temmuz 2015 - 09:29

Paris Saint Germain teknik direktörü Laurent Blanc,  transfer dedikodularına yanıt verdi. Yıldız golcüsü Zlatan Ibrahimovic'in takımda kalacağını söyleyen Blanc, Manchester United'ın Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria ile ilgilendiklerini de saklamadı.

Paris Saint Germian teknik direktörü Laurent Blanc, takımı hakkında konuşulan transfer dedikodularına açıklık getirdi. Bir süredir Paris ekibinin yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic'in takımdan ayrılacağı ve daha önce forma giydiği Inter veya Milan'a gideceği yönünde haberler çıkıyordu. "Zlatan'ın takımdan kalacağından hiç şüphe etmedim" diyerek haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Blanc, Edinson Cavani ve Thiago Motta'nın da gelecek sezon Paris Saint Germain forması giyeceğinin sinyallerini verdi.

Kulislerde Cavani'nin Paris ekibinden ayrılmak istediği iddia edilmesine karşın "Cavani, gitmek istese de esas önemli olan kulübün çıkarlarıdır" diyen Fransız teknik adam, Motta'nın da takımın kilit oyuncularından biri olduğunu ifade etti.

DI MARIA'NIN PSG FORMASI GİYME İHTİMALİ VAR
Geçen yıl Real Madrid'den ayrılıp Manchester United'a transfer olan Angel Di Maria ise Paris Saint Germain'in radarında. Buna göre, Paris ekibi geçen yıl da kadrosuna katmak istediği Di Maria için 47 milyon Sterlinlik teklif yapmak istiyor.

Arjantinli yıldızın Manchester United ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon 33 maçta görev yapan Di Maria, 4 gol kaydetmişti.