Andy Murray'den geri dönüş

Avustralya Açık öncesi kalçasındaki sakatlık sebebiyle tenisi bırakma kararı alan Andy Murray, operasyon geçirdi. Kendisini iyi hisseden İskoç tenisçi tekrar tenis oynamak istediğini söyledi.

NTV Spor 07 Mart 2019 - 08:56
Haber Oluşturma: 07.03.2019 - 08:56 1.Güncelleme: 07.03.2019 - 09:07

tenis oynamaya devam etmek istiyor.

Kalçasından yaşadığı sakatlık sebebiyle Avustralya Açık sonrası emeklilik kararı alan 31 yaşındaki tenisçi, geçirdiği operasyon sonrası ağrılarının dindiğini söyledi.

Rehabilitasyon sürecinin iyi gittiğini belirten İskoç sporcu, “Artık yürürken acı hissetmiyorum. Son 18 ayda insanlar size ‘Nasıl oynamaya devam ediyorsun?’ diye sorduğunda ‘Kalçam felaket durumda’ diyemiyorsunuz çünkü bir sonraki hafta oynamanız gerek. Ne zaman sakatlığım sorulsa iyimser olmaya çalıştım. Ancak uzun süredir mücadele ediyordum. Bunu ben yürürken topallamamdan da görebilirdiniz. Zorlu bir 18 aydı. Şimdi operasyon geçirdikten sonra daha iyi hissediyorum.” dedi.

Temmuz'da düzenlenecek Wimbledon Turnuvası'nda tek erkeklerde oynamasının kendisi için erken olduğunu söyleyen Murray, 5,5 yıl sonra tenise geri dönen Bob Bryan ile birlikte çiftlerde mücadele edebileceği ihtimali üstünde durduklarını ifade etti.

Andy Murray, geçtiğimiz Ocak ayında Avustralya Açık öncesi düzenlenen basın toplantısında göz yaşları içinde tenisi bırakacağını açıklamıştı.