Çağla Büyükakçay çiftlerde ve teklerde turladı!

TEB Ankara Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda mücadele eden Türk sporculardan Çağla Büyükakçay, teklerde çeyrek, çiftlerde ise yarı finale çıktı.

NTV Spor 16 Aralık 2015 - 23:26

Ankara Tenis Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı toplam 50 bin dolar ödüllü turnuvanın 3. günü tamamlandı.
      
Teklerde 2 numaralı seribaşı Çağla Büyükakçay, Rus Marina Melnikova'yı 7-6, 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek, adını çeyrek finale yazdırdı. Milli tenisçi, çeyrek finalde Hollandalı Lesley Kerkhove ile eşleşti.

Çağla ile Sırp partneri Aleksandra Krunic, karşılaştıkları Laura Pigossi-Cornelia Lister ikilisini 2-0 (6-1, 6-3) ile geçti ve çiftlerde yarı finale yükseldi. Çiftlerin 1 numaralı seribaşı Çağla-Krunic ikilisi, Paula Kania-Lesley Kerkhove çiftinin rakibi oldu.
      
Teklerde Türkiye'yi temsil eden sporculardan İpek Soylu ve İnci Öğüt, rakiplerine yenilerek turnuvaya 2. turda veda etti. 5 numaralı seribaşı İpek, Rus Natalia Vikhlyantseva'ya, İnci de 6 numaralı seribaşı Hollandalı Cindy Burger'e 2-0 yenildi.

Çiftlerde mücadele eden Melis Sezer ile Ayla Aksu ise Paula Kania-Lesley Kerkhove ikilisine 2-0 (6-3, 6-3) mağlup oldu ve çeyrek finalde turnuvanın dışında kaldı.
      
TEB Ankara Cup'a, yarın teklerdeki çeyrek ve çiftlerdeki yarı final maçlarıyla devam edilecek.