"Bu jenerasyonla ileride daha çok başarı gelebilir"

Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına katılan Türkiye Kadın Millî Voleybol Takımı oyuncuları Zehra Güneş, Hande Baladın ve Meryem Boz, önemli açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 13 Ekim 2021 - 22:42

, takımda çok güzel bir ortam olduğunu söylerken, "Bu kadar başarılı olmamız da bunun da etkisi var diye düşünüyorum. Büyük sevgisini küçükler saygısını aktarıyor" dedi.

"Son dört beş senedir başarımızın sürdürülebilirliğini kanıtlamış bir takımız" diyen ise, "Bu jenerasyonla ileride daha çok başarıya imza atabileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Şu an tek unutamadığımız an Kore maçıdır ve bence uzunca bir zaman da unutamayacağız gibi görünüyor" diyen , "Olimpiyatlar beklediğim gibi değildi. Şehir çok sessizdi. Ölü şehir gibiydi. Olimpiyat Köyü'nde daha çok eğlence beklerdim. Sessizdi. Daha keyifli olmasını beklerdim. Fiziksel ve mental olarak çok yoruluyorsun. Yolculuklar uzun, antrenmanlar yorucu. Sosyal olamıyorsun. Ailene vakit ayıramıyorsun. Başarılar geldikçe de robotlaşıyorsun" diye konuştu.