Plevnespor'da moraller bozuk!

Aroma Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde küme düşen Belediye Plevnespor Antrenörü Hüseyin Özcoşan, üzgün olduklarını söyledi.

NTV Spor 26 Mart 2012 - 08:55

Aroma Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Tokat Belediye Plevnespor'un antrenörü Hüseyin Özcoşan, ligden düştükleri için üzgün olduklarını bildirdi.

Özcoşan, ligde dün sahalarında İstanbul Büyükşehir Beldiyespor'a 3-0 yenildiklerini hatırlattı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Özcoşan, ''Ama olmadı. Güçlü bir takım karşısında fazla bir varlık gösteremedik. Bu maçı kazanarak ligde kalmak istiyorduk. Sahadan 3-0 mağlup ayrıldık'' diye konuştu.

Takımın ligden düşmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Özcoşan, ''Gönül isterdi ki ligde kalalım ama olmadı, başaramadık. Maalesef ikinci lige düştük. Bu takımla ancak bu kadar oluyor'' dedi.

TOKAT EKİPLERİ KÜME DÜŞTÜ
Kısıtlı bütçeleri nedeniyle sezona yabancı oyuncu transfer edemeden başlayan Belediye Plevnespor ve Niksar Belediyespor, gençlerden kurulu kadrolarıyla ligde güçlü ekiplere karşı mücadele etti.

Oynadığı 22 maçta 4 galibiyet, 18 mağlubiyetle 14.70 puan toplayan Tokat Belediyesi Plevnespor, ligde 11. sırada yer aldı. 22 maçın tamamını kaybeden Niksar Belediyespor ise topladığı 0.30 puanla ligde son sırada kaldı.

Aroma Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde başarısız sonuçlar alan Tokat ekipleri, son iki sırayı alarak ikinci lige düştü. Tokat'ın, Aroma Voleybol Erkekler 1. Ligi'ndeki iki temsilcisinin de küme düşmesi kentte üzüntüyle karşılandı.